Ondersteun Nalandabodhi Nederland

Nalandabodhi Nederland heeft als belangrijkste doel om je te introduceren in de boeddhistische leringen an het Tibetaans boeddhisme. Nalandabodhi staat onder leiding van Dzogchen Ponlop Rinpoche (hier op de foto samen met links de 17e Karmapa, de spirituele leider van de Kagyu traditie).

Wij hebben de wens dat zijn boeddhistische inzichten en de wijze waarop hij dat in de Westerse wereld introduceert, mensen helpt om in deze complexe tijd met zoveel informatie, zoveel keuzemogelijkheden, zoveel snelheid, een goede eigen plek te vinden. We spreken daarom over ‘boeddhisme dat past in de 21e eeuw’.

We organiseren een groot aantal cursussen en activiteiten gericht op beoefening (meditatie), studie en toepassing van het boeddhisme in het dagelijks leven. We doen dat in een niet religieuze context. Zie voor de diverse vormen van cursussen: het algemene aanbod.

We verwelkomen bij het organiseren van onze cursussen en activiteiten elke vorm van ondersteuning. Dat kunnen vrijwilligersactiviteiten zijn, het meedenken over het programma, lid worden, helpen bij de PR en marketing, het geven van geld of tijd, enzovoort. Wil je meer weten of wil je wat doen of geven, neem dan contact op met Nalandabodhi Nederland via het mailadres nederland@nalandabodhi.org.