Nalandabodhi Wageningen

(contactpersonen Martine Lans en Tom Hugens)

Wageningen-Netherlands-Modern-Building-500x330.jpg

Activiteiten in 2018-2019
Er zijn op dit moment nog geen activiteiten bekend in 2018-2019.

Overige activiteiten
Naast de activiteiten in Wageningen wordt er een groot aantal activiteiten georganiseerd in Rotterdam, Dordrecht en Almelo, open voor iedereen Daarnaast zijn er nog diverse activiteiten, alleen voor leden van Nalandabodhi Nederland. Zo zijn er aparte studiecursussen voor leden, is er een traject met vervolgstudie, zijn er sangha bijeenkomsten, zijn er beoefeningsbijeenkomsten, is er overleg met meditatie instructeurs, zijn er trainingen voor meditatie-instructeurs, en zijn er Europese bijeenkomsten.

Meer informatie?
Bovengenoemde activiteiten zijn de activiteiten Nalandabodhi in Wageningen/Arnhem. Als je geïnteresseerd bent in dergelijke activiteiten van Nalandabodhi of in nieuw te plannen activiteiten, mail dan naar de contactpersonen hieronder genoemd. Je krijgt dan een mailtje, zodra een nieuwe activiteit georganiseerd wordt.

De activiteiten van Nalandabodhi Wageningen worden gecoördineerd door Martine Lans en Tom Hugens. Vraag hen voor meer informatie.

Deelnemersbijdragen voor activiteiten in Wageningen kun je storten op rekeningnummer NL 93 TRIO 0198 424280 (19.84.24.280) ten name van Nalandabodhi Nederland met vermelding van de dag of dagen waaraan je mee wilt doen.

Omdat Nalandabodhi Nederland een ANBI-instelling is, zijn alle cursuskosten (op het schriftelijk materiaal na) als donatie te bestempelen en daarmee aftrekbaar voor de belastingen.