Nalandabodhi Wageningen

(contactpersonen Martine Lans en Tom Hugens)

Wageningen-Netherlands-Modern-Building-500x330.jpg

Activiteiten in 2017-2018
De volgende activiteiten zijn komende periode gepland. Er is besloten dat de cursus ‘omgaan met emoties’ in Wageningen niet doorgaat. Op 22, 23 en 24 juni wordt er door Nalandabodhi Wageningen een (uitgebreide) weekendretraite georganiseerd. Die retreat staat open voor iedereen. Deze retraite richt zich met name op de verschillende methoden van shamatha meditatie. Shamatha meditatie richt zich vooral op het temmen van de geest. Een deel van de weekendretraite zal in stilte plaats vinden omdat dat helpt bij de verdieping van de meditatiebeoefening. Ook zullen er sociale activiteiten plaats vinden. De retraites worden gehouden in Erichem (vlak bij Tiel).

Er bestaat de mogelijkheid dat er vanaf mei 2018  de tweejarige paden van beoefening en studie van Nalandabodhi opnieuw in Wageningen worden aangeboden. Zie voor een overzicht van de tweejarige paden van studie en beoefening het algemene aanbod van Nalandabodhi, open voor iedereen. Klik daartoe op het algemene aanbod op deze website. Als het doorgaat, worden de data tijdig bekend gemaakt.

Overige activiteiten
Naast bovenstaande activiteiten in Wageningen wordt er een groot aantal activiteiten open voor iedereen georganiseerd in Dordrecht en Rotterdam. Daarnaast zijn er nog diverse activiteiten, alleen voor leden van Nalandabodhi Nederland. Zo zijn er aparte studiecursussen voor leden, is er een traject met vervolgstudie, zijn er sangha bijeenkomsten, zijn er beoefeningsbijeenkomsten, is er overleg met meditatie instructeurs, zijn er trainingen voor meditatie-instructeurs, en zijn er Europese bijeenkomsten.

Meer informatie?
Bovengenoemde activiteiten zijn de activiteiten Nalandabodhi in Wageningen/Arnhem. Als je geïnteresseerd bent in dergelijke activiteiten van Nalandabodhi of in nieuw te plannen activiteiten, mail dan naar de contactpersonen hieronder genoemd. Je krijgt dan een mailtje, zodra een nieuwe activiteit georganiseerd wordt.

De activiteiten van Nalandabodhi Wageningen worden gecoördineerd door Martine Lans en Tom Hugens. Vraag hen voor meer informatie.

Deelnemersbijdragen voor activiteiten in Wageningen kun je storten op rekeningnummer NL 93 TRIO 0198 424280 (19.84.24.280) ten name van Nalandabodhi Nederland met vermelding van de dag of dagen waaraan je mee wilt doen.

Omdat Nalandabodhi Nederland een ANBI-instelling is, zijn alle cursuskosten (op het schriftelijk materiaal na) als donatie te bestempelen en daarmee aftrekbaar voor de belastingen.