Nalandabodhi Rotterdam

Contactpersonen voor Nalandabodhi Rotterdam zijn Katja Paping, Frans Commijs en Deborah de Rooij. Voor aanmeldingen en vragen rond openbare studiedagen in Rotterdam zijn zij te bereiken via rotterdam@nalandabodhi.org.

Activiteiten seizoen 2019-2020

Shamatha meditatie op elke eerste zondagmorgen van de maand.

https://nederland.nalandabodhi.org/events/rotterdam-meditatie-op-zondagmorgen-3-2/

Mediteren op leegte op elke derde zondagmorgen van de maand.

https://nederland.nalandabodhi.org/events/meditatie-op-leegte-tweede-sessie/

Overige activiteiten

Naast bovenstaande activiteiten in Rotterdam wordt nog een aantal activiteiten open voor iedereen georganiseerd in Arnhem-Wageningen. Daarnaast zijn er voor leden van Nalandabodhi Nederland ook nog activiteiten. Zo zijn er aparte studiecursussen voor leden, is er een traject met vervolgstudie, zijn er bijeenkomsten van de sangha (de dharmagemeenschap), zijn er beoefeningsbijeenkomsten, zijn er trainingen voor meditatie-instructeurs, zijn er Europese bijeenkomsten, enzovoort.

 

rotterdam3Meer informatie?

Als je meer informatie wil over activiteiten in Rotterdam, dan kun je je vragen stellen aan Katja Paping of Frans Commijs via het mailadres van Nalandabodhi Rotterdam: rotterdam@nalandabodhi.org. Je kunt je op dit mailadres ook opgeven voor de verschillende activiteiten. Deelnemerskosten kun je storten op rekeningnummer NL 93 TRIO 0198 4242 80 (19.84.24.280) ten name van Nalandabodhi Nederland met vermelding van de cursus in Rotterdam.

Omdat Nalandabodhi Nederland een ANBI-instelling is, zijn alle cursuskosten (op bijdragen voor het schriftelijk materiaal na) als donatie te bestempelen en daarmee aftrekbaar voor de belastingen.