Rotterdam. Openbare lezing, Offentlichen Vortrag, public talk, Dzogchen Ponlop Rinpoche

Datum/Tijd
19/10/2017
6:30 pm - 10:15 pm

For English, click on Public Talk.
Fur Deutsch, klick auf Offentlichen Vortrag.
Voor Nederlands, zie hieronder.

DPR

Wil jij een lezing bijwonen van Dzogchen Ponlop Rinpoche en hem wellicht ontmoeten? Dat kan, want hij komt binnenkort naar Nederland! Op donderdagavond 19 oktober 2017 geeft hij een openbare lezing bij Arminius in Rotterdam. De voertaal is Engels. De titel van de lezing is: “Challenging Times, Peaceful Mind”. In het Nederlands: “Uitdagende tijden, vredige geest”.

Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:

  • 18.30 uur: inloop met koffie en thee
  • 19.30 uur: korte inleiding in het Nederlands en Engels met achtergrondinformatie over Dzogchen Ponlop Rinpoche en Nalandabodhi. Daarna begint de lezing van Dzogchen Ponlop Rinpoche. Die gaat over ‘Challenging Times, Peaceful Mind’.
  • 21.15 – 22.30 uur: mogelijkheid om Dzogchen Ponlop Rinpoche te ontmoeten. Het is zijn wens om zoveel mogelijk mensen uit Rotterdam/Nederland kort te ontmoeten en te spreken. Na de lezing is er ook ruimte om met elkaar na te praten met een drankje. En je kunt spreken met vertegenwoordigers van de Nederlandse (en Europese) Nalandabodhi organisatie. Die vertegenwoordigers zijn duidelijk herkenbaar.
    Ook is er een informatie tafel beschikbaar met achtergrondinformatie over Nalandabodhi.

Wij zijn erg verheugd dat Dzogchen Ponlop Rinpoche in Rotterdam komt spreken en willen dat graag met zoveel mogelijk mensen delen. Klik voor meer informatie over Dzogchen Ponlop Rinpoche op zijn website.

Bijdrage
Om bij deze avond te kunnen zijn, vragen wij een bijdrage van E 20,-. Voor leden en vrienden van Nalandabodhi is dat E 15,-. Koffie of thee vooraf aan de lezing zijn inbegrepen. Drankjes na afloop zijn voor eigen rekening.

Aanmelding
Je kunt je niet meer via de website aanmelden. Je kunt alleen nog kaartjes verkrijgen aan de zaal. Op dit moment (12 oktober) zijn er nog meer dan genoeg plaatsen beschikbaar. neem gaarne gepast geld mee.

Locatie
De bijeenkomst wordt gehouden in Arminius in Rotterdam. Het adres van de zaal is Museumpark 3, 3015 CB Rotterdam. Op de website van Arminius is te vinden hoe je daar gemakkelijk kan komen. Klik op http://arminius.nu/contact/route. Het is ongeveer 15’ lopen van het CS. De dichtstbijzijnde metrohalte is Eendrachtsplein. Vanaf daar is het 5’ lopen naar Arminius.

p.s. in het weekend van 27-29 oktober is er een open weekend met Dzogchen Ponlop Rinpoche in Kopenhagen. Klik op open weekend Kopenhagen.


Location
Arminius

Kaart wordt geladen...

Category(ies) No Categories