Rotterdam. Meditatie op zondagmorgen (6)

Datum/Tijd
07/07/2019
10:00 am - 12:00 pm

beoefeningNalandabodhi Rotterdam organiseert op een aantal zondagmorgens (meestal de eerste van de maand) de mogelijkheid om te mediteren. De eerstkomende zondagmorgen is zondagmorgen 7 juli. De ochtenden zijn bedoeld voor zowel leden van Nalandabodhi als niet leden, voor zowel beginners als gevorderden. De ochtenden zijn van 10.00 – 12.00 uur. Tijdens de ochtenden wordt er  Shamatha meditatie beoefend. Er zijn instructeurs aanwezig voor instructie en begeleiding. Na 12.00 uur is er de mogelijkheid aan te schuiven bij de lunch om elkaar ook informeel te ont-moeten.

De ochtend van de 7e juli is vlak voor de zomervakantie. Waarschijnlijk wordt er tijdens de vakantie met de meditaties op zondagmorgen doorgegaan. Omdat we graag samenhang in de groep willen ontwikkelen, vragen we je om je voor de hele cyclus te verbinden. Het is natuurlijk  geen enkel probleem als je één keer wilt komen om kennis te maken.

De ochtenden starten om 10.00 uur. Als je wat eerder komt is er koffie en thee, en kunnen we rustig starten. Voor de  onkosten voor de hele cyclus vragen we 15 euro. De ochtenden vinden plaats in Rotterdam op het Proveniersplein 16b, vlak achter het Centraal Station in Rotterdam. Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Frans Commijs of Katja Paping via de mail rotterdam@nalandabodhi.org. Je kunt je op dat mailadres ook opgeven.

Voor voor meer informatie over de zondagmorgens en andere activiteiten in Rotterdam op Nalandabodhi Rotterdam.


Location
Biek

Kaart wordt geladen...

Category(ies)