Rotterdam. Meditatie op zondagmorgen (5)

Datum/Tijd
02/06/2019
10:00 am - 12:00 pm

beoefeningNalandabodhi Rotterdam organiseert op een aantal zondagmorgens (meestal de eerste van de maand) de mogelijkheid om te mediteren. De komende zondagochtend is zondagochtend 2 juni. De ochtend is bedoeld voor zowel leden van Nalandabodhi als niet leden, voor zowel beginners als gevorderden. De ochtenden zijn van 10.00 – 12.00 uur. Voor de meditatie op zondag de 2e juni zal er op verzoek een andere meditatievorm worden geïntroduceerd. Die ochtend zal een uur  in het teken staan van  de analytische meditatie. Er zal vooraf een grondige instructie gegeven worden en er zal een beschrijving hiervan uitgereikt worden. Het andere uur zal shamatha meditatie worden gedaan.

Na 12.00 uur is er de mogelijkheid aan te schuiven bij de lunch om elkaar ook informeel te ont-moeten.

De zondagochtend na 2 juni is 4 augustus. De bijeenkomst van 7 juli zal helaas niet doorgaan. Dit zou de laatste zijn van de reeks, echter zullen we, wegens het succes van de ochtenden de zomerperiode doorgaan met een zomer-meditatiereeks. Voor de zomerreeks vragen we om een bijdrage van 2 euro per keer en heeft een opener karakter. Deze dagen zijn op 4 augustus en 1 september.

Vanaf 6 oktober begint er dan weer een nieuwe reeks van drie ochtenden; 6 oktober, 3 november, en 1 december.  De kosten hiervan zijn 6 euro. Al deze dagen zal er ook een lunch verzorgd worden. Hier vragen we weer voor de reeks in te tekenen. De begeleiding wordt verzorgd door Frans Commijs, Lydia van der Pol en Katja Paping

De ochtenden starten om 10.00 uur. Als je wat eerder komt is er koffie en thee, en kunnen we rustig starten. Voor de  onkosten voor de hele cyclus vragen we 15 euro. Dat is rond de E 2,- per keer. De ochtenden vinden plaats in Rotterdam op het Proveniersplein 16b, vlak achter het Centraal Station in Rotterdam. Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Frans Commijs of Katja Paping via de mail rotterdam@nalandabodhi.org. Je kunt je op dat mailadres ook opgeven.

Voor voor meer informatie over de zondagmorgens en andere activiteiten in Rotterdam op Nalandabodhi Rotterdam.


Location
Biek

Kaart wordt geladen...

Category(ies)