Rotterdam. Meditatie op zondagmorgen (3)

Datum/Tijd
01/12/2019
10:00 am - 12:00 pm

beoefeningNalandabodhi Rotterdam organiseert op een aantal zondagmorgens (meestal de eerste zondag van de maand) de mogelijkheid om te mediteren. De eerstkomende zondagmorgen in het nieuwe schooljaar is de bijeenkomst op zondagmorgen 1 december. De ochtenden zijn bedoeld voor zowel leden van Nalandabodhi als niet leden, voor zowel beginners als gevorderden. De ochtenden zijn van 10.00 – 12.00 uur. Tijdens de ochtenden wordt er  Shamatha meditatie beoefend. Er zijn instructeurs aanwezig voor instructie en begeleiding. Na 12.00 uur is er de mogelijkheid aan te schuiven bij de lunch om elkaar ook informeel te ont-moeten.

De zondagmorgen 1 december is de derde bijeenkomst van drie in het najaar van 2019. De kosten voor de drie ochtenden zijn E 6,-, voor een ochtend is dat dus E 2,-. Bij dit bedrag ook een lunch inbegrepen. Het is de bedoeling om in de loop van de tijd een stabiele groep te ontwikkelen. Maar … het blijft altijd mogelijk om ook een enkele keer te komen.

De ochtenden starten om 10.00 uur. Als je wat eerder komt is er koffie en thee, en kunnen we rustig starten. De ochtenden vinden plaats in Rotterdam op het Proveniersplein 16b, vlak achter het Centraal Station in Rotterdam. Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Frans Commijs of Katja Paping via de mail rotterdam@nalandabodhi.org. Je kunt je op dat mailadres ook opgeven.

Voor voor meer informatie over de zondagmorgens en andere activiteiten in Rotterdam op Nalandabodhi Rotterdam.


Location
Biek

Kaart wordt geladen...

Category(ies)