Rotterdam. Meditatie op zondagmorgen (1)

Datum/Tijd
06/10/2019
10:00 am - 12:00 pm

beoefeningNalandabodhi Rotterdam organiseert op een aantal zondagmorgens (meestal de eerste zondag van de maand) de mogelijkheid om te mediteren. De eerstkomende zondagmorgen in het nieuwe schooljaar is de bijeenkomst op zondagmorgen 6 oktober. De ochtenden zijn bedoeld voor zowel leden van Nalandabodhi als niet leden, voor zowel beginners als gevorderden. De ochtenden zijn van 10.00 – 12.00 uur. Tijdens de ochtenden wordt er  Shamatha meditatie beoefend. Er zijn instructeurs aanwezig voor instructie en begeleiding. Na 12.00 uur is er de mogelijkheid aan te schuiven bij de lunch om elkaar ook informeel te ont-moeten.

De zondagmorgen 6 oktober is het begin van een nieuwe reeks van drie ochtenden, namelijk 6 oktober, 3 november, en 1 december.  De kosten voor deze drie ochtenden zijn 6 euro. Bij dit bedrag ook een lunch inbegrepen. Het verzoek is om voor de reeks van drie ochtenden in te tekenen. Dan wordt de groep stabieler. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voor één keer te komen.

De ochtenden starten om 10.00 uur. Als je wat eerder komt is er koffie en thee, en kunnen we rustig starten. De ochtenden vinden plaats in Rotterdam op het Proveniersplein 16b, vlak achter het Centraal Station in Rotterdam. Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Frans Commijs of Katja Paping via de mail rotterdam@nalandabodhi.org. Je kunt je op dat mailadres ook opgeven.

Voor voor meer informatie over de zondagmorgens en andere activiteiten in Rotterdam op Nalandabodhi Rotterdam.


Location
Biek

Kaart wordt geladen...

Category(ies)