Rotterdam. Het levensrad (2): ontstaan en bevrijden van ons lijden

Datum/Tijd
13/04/2019
10:00 am - 4:00 pm

open boekOp 13 april wordt er bij Nalandabodhi Rotterdam de tweede studiedag georganiseerd waarin het levensrad centraal staat. Het is niet meer mogelijk aan deze studiedag mee te doen omdat die vol is.

De open dagen over het levensrad
Klik voor meer informatie over het levensrad op de eerste dag, eerste dag levensrad.
De dagen worden voorzien van korte meditatie sessies, inleidingen, discussies, vraag en antwoorden, vertalingen naar de eigen situatie en opdrachten. De twee dagen worden gegeven door Sebo Ebbens, en gecoördineerd door Deborah de Rooij.

Organisatie
De kosten voor deze dag bedragen E 35,-. Dat is inclusief koffie, thee en (korte) achtergrondinformatie. Leden en vrienden van Nalandabodhi betalen E 25,-, 65+-ers betalen E 30,-, en studenten betalen E 17,50,- per dag. Mensen die minstens drie dagen meedoen aan open studiedagen binnen Nalandabodhi Nederland, betalen E 30,- per dag. Het is mogelijk in Djoj een lunch te bestellen voor E 8,-. Je kunt je daarvoor aan het begin van de studiedag opgeven. Ook is het mogelijk soep en brood te bestellen a E 2,50.

Je kunt je voor deze dag opgeven bij Deborah de Rooij via de mail rotterdam@nalandabodhi.org.  Deelnemersbijdragen kun je storten op rekeningnummer NL 93 TRIO 0198 4242 80 (19.84.24.280) ten name van Nalandabodhi Nederland met vermelding van de cursus in Rotterdam.

Omdat Nalandabodhi Nederland een ANBI-instelling is, zijn alle cursuskosten (op de kosten voor het schriftelijk materiaal na) als donatie te bestempelen en daarmee aftrekbaar voor de belastingen.


Location
Djoj

Kaart wordt geladen...

Category(ies) No Categories