Rotterdam. Boeddha Festival

Datum/Tijd
28/01/2018
Hele Dag

open boekOp zondag 28 januari 2018 vindt het Boeddha Festival plaats in Rotterdam. Het begint om 10.00 uur en eindigt met een borrel na 16.00 uur.

Het Boeddha festival is een bijeenkomst waar een verscheidenheid aan boeddhistische groeperingen uit Rotterdam zich presenteren via inleidingen, workshops en informatiestands. Dit festival is zeer de moeite waard omdat het, naast interessante inhouden, ook een goede indruk geeft wat er in Rotterdam aan boeddhisme te koop is.

Het festival vindt plaats in Djoj. Djoj is ook de organisatie die dit festival organiseert samen met het Boeddhahuis in Rotterdam. Zodra er meer over het  programma bekend is, zullen we het op deze bladzijde plaatsen.

Aan dit festival doet ook Nalandabodhi Rotterdam mee. Nalandabodhi Rotterdam biedt voor deze dag drie workshops aan:

1. Een gevarieerd menu van methoden van Shamatha meditatie, Begeleiders: Yolande Berendsen en Katja Paping met diverse ervaringsdeskundigen

2. Over de Hartaanval Soetra en andere leegtes, Begeleider: Sebo Ebbens

3. Boeddhisme in het dagelijks leven brengen: toegepast boeddhisme. Bij deze workshop wordt er ingegaan op diverse boeddhistisch geïnspireerde werkwijzen die ons in ons dagelijks leven kunnen helpen. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van de website ‘toegepast boeddhisme’ van Nalandabodhi Nederland. Klik voor meer informatie op toegepast-boeddhisme.nl. De begeleider is Fransiscus Kusters

Als je wilt komen, kun je je inschrijven bij Djoj. Klik daarvoor op Djoj, boeddha festival.  We hopen velen van jullie te zien.


Location
Djoj

Kaart wordt geladen...

Category(ies) No Categories