Rotterdam. Meditatie op zondagmorgen. Mediteren op leegte: elke derde zondag van de maand.

Datum/Tijd
19/01/2020
9:45 am - 12:30 pm

Reeks

Op 17 november 2019 is er bij Nalandabodhi Rotterdam weer een meditatie op leegte. Deze bijeenkomst maakt deel uit van een reeks, op elke derde zondag van de maand. We zijn begonnen in september, het gaat nu nog om de volgende data in 2019 en 2020: 17/11, 15/12, 19/01, 16/02, 15/03, 19/04 en 17/05.

Wat en voor wie is het?

Tijdens deze meditatie-bijeenkomsten worden de 5 ‘meditaties op leegte’ beoefend, deze leren ons te kijken naar onszelf en naar onze omgeving zonder vastigheid. De 1e les gaat over het vinden of niet-vinden van een vast ego.

Het programma is bedoeld voor zowel leden van Nalandabodhi als voor niet-leden, voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn instructeurs aanwezig voor instructie en begeleiding.

Tijdsduur

Het programma duurt van 10.00 – 11.30 uur. Vanaf 09.45 is er koffie en thee, om 10.00 starten we rustig.  Om ongeveer 11.45 uur is er de mogelijkheid aan te schuiven bij de brunch om elkaar ook informeel te ont-moeten.

Kosten

De kosten voor deze 8 meditaties zijn 16 euro. Het verzoek is om in te tekenen voor de gehele reeks van 8 keer.(of als je later instroomt voor de rest van de reeks) Dan wordt de groep stabieler. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voor één keer te komen om te kijken of het iets voor je is. De extra kosten van een brunch zijn 2 euro, die betaal je als je blijft eten. (Je dient je voor de lunch wel van te voren  op te geven op rotterdam@nalandabodhi.org )

Waar?

De ochtenden vinden plaats in Rotterdam op het Proveniersplein 16b, vlak achter het Centraal Station in Rotterdam.

Vragen en inschrijven

Als je vragen hebt, kun je die stellen aan Frans Commijs of Katja Paping via de mail rotterdam@nalandabodhi.org . Je kunt je op dat mailadres ook opgeven.

Meer info

Naast deze ‘meditaties op leegte’ zijn er ook gewone meditatie-ochtenden (shamatha elke 1e zondag in de maand). En Nalandabodhi doet nog veel meer! Meer informatie over de andere activiteiten in Rotterdam vind je op Nalandabodhi Rotterdam.


Location
BIek

Kaart onbeschikbaar

Category(ies) No Categories