Arnhem-Wageningen. Meditatie op zondagmorgen (2)

Datum/Tijd
17/02/2019
10:00 am - 12:30 pm

beoefeningOp zondagochtend  17-2-2019 van 10-12.30 uur, organiseert Nalandabodhi Arnhem-Wageningen  een tweede open meditatie ochtend voor zowel leden als niet leden. Tijdens deze ochtend zullen we Shamatha beoefenen. Shamatha of anders gezegd aandachtsmeditatie is een manier om je geest te kalmeren en te leren kennen. Shamatha meditatie wordt gezien als een basisbeoefening. Als we regelmatig mediteren komt onze geest tot rust en ontspant.

De beoefening van Shamatha meditatie kent twee doelen. De eerste is dat we door meditatie leren  om onze geest gericht te houden en zich minder te laten afleiden. Het tweede is dat we flexibeler omgaan met onze geest. Als we dit doen, dan leren echt te zien wat zich aan ons voordoet, in het huidige moment. Klik voor meer informatie over shamatha meditatie op shamatha.

Het is nog niet bekend waar deze ochtend zal gaan plaats vinden. Nadere informatie hierover volgt. Heb je interesse om mee te doen meld je dan aan op de mail van Arnhem-Wageningen. Er zijn aan deze ochtend geen kosten verbonden. Koffie en thee worden aangeboden. 


Kaart onbeschikbaar

Category(ies)