Nalandabodhi Nederland

Openbare lezing Rotterdam 4Nalandabodhi Nederland is een officiële studiegroep binnen Nalandabodhi Internationaal. Deze Tibetaans boeddhistische organisatie staat onder leiding van de leraar Dzogchen Ponlop Rinpoche (zie hiernaast zijn foto in Rotterdam, oktober 2017).

Het doel van Nalandabodhi is om op een eigentijdse, informele en praktische wijze belangstellenden een goed gefundeerd boeddhistisch pad van meditatie/beoefening, studie en toepassing van het boeddhisme in het (Nederlandse) dagelijks leven aan te bieden. Op deze website is daarover en over de activiteiten van Nalandabodhi Nederland veel te vinden.

Nalandabodhi kent leden over heel Nederland. De meeste activiteiten vinden plaats in Rotterdam. Daarnaast zijn er activiteiten in Dordrecht, Wageningen en Almelo. Zie hieronder voor meer informatie.
Open activiteiten vinden meestal plaats tussen half september en 1 juni. Tussen 1 juni en half september is er zomerreces. Open activiteiten staan open voor iedereen.
Klik voor een overzicht van de open activiteiten over een langere periode op open activiteiten Nalandabodhi Nederland. Zie hiernaast bij ‘cursussen en activiteiten’ de activiteiten die binnenkort plaats vinden.

Open activiteiten in Rotterdam
De activiteiten in Rotterdam van het seizoen 2017-2018 zijn voorbij. Wel is er een nieuw programma in Rotterdam aan het ontstaan voor na de zomervakantie. Klik op Nalandabodhi Rotterdam voor een eerste indruk. De eerste drie studiedagen in het najaar van 2018 gaan over de ontwikkeling van mededogen en vinden plaats op 13 oktober, 18 november en 15 december. Klik voor meer informatie op de eerste studiedag over mededogen.
Daarnaast begint op zaterdag 22 september een nieuw tweejarig pad van studie. Klik op de eerste bijeenkomst voor meer informatie of kijk hiernaast.

Open activiteiten in Dordrecht
De data voor de open studiedagen in het najaar zijn nu bekend. Klik voor verdere info op Nalandabodhi Dordrecht. Op 7 oktober vindt de eerste open studiedag plaats. Die gaat over ‘de vijf wijsheden’. Klik op open studiedag vijf wijsheden voor meer informatie of kijk hiernaast.

Open activiteiten in Almelo
Op dit moment is het aanbod voor het najaar in Almelo bekend. Klik voor de onderwerpen en de data op Nalandabodhi Almelo. Klik voor informatie over de eerste avond van de eerste oriëntatie cursus op ‘het leven van de Boeddha (1)’ of kijk hiernaast.

Open activiteiten in Wageningen
Op dit moment zijn er geen activiteiten in Wageningen. Klik voor informatie over Nalandabodhi Wageningen op Nalandabodhi Wageningen.

Meer informatie?
Voor meer informatie over Nalandabodhi of voor beantwoording van je vragen, mail: nederland@nalandabodhi.org.

More information?
For more information, mail: nederland@nalandabodhi.org.

Laatste bewerking: 23-06-2018

Dit bericht was geplaatst inUncategorized. Bookmark the permalink. Reacties zijn gesloten, u kunt wel een trackback achterlaten:Trackback URL.